This course will become read-only in the near future. Tell us at community.p2pu.org if that is a problem.

Task Discussion


 • Hocke   June 9, 2012, 4:08 p.m.

  Grafiken blir tydligen mörkare och dystrare ju längre man kommer i spelet. Jag har inte hunnit spela så längt ännu. Är fortfarande på akt 1 :-) Hur långt har ni andra kommit?

 • Hocke   June 3, 2012, 3:24 a.m.

  Mitt första intryck blev "så där". Visserligen snyggt och så, och lätt att köra igång. Dock 8Gb var ganska mycket att ladda ned och det tog drygt två timmar. Synd att det inte fanns på Steam. Nu fick jag gå via Blizzards egen webbshop. Men det gick ju bra :-) 

  Det är ett enkelt klicka så springer jag dit styrsytem. Du klickar på fienderna med antingen höger eller vänster musknapp och gör olika anfall. Går det bara att ha två anfall? Det ger sig väl längre fram.

  Jag saknade first-person perspektivet. Kom på mig själv att försöka snurra på musens mitthjul för att komma ned i spelmiljön. Kände distans till vad som skedde på skärmen. Det blev för plottrigt på mina 11". 

  Som sagt snygga miljöer av det jag sett hittills. Bra symfoniskt ljud i bakgrunden men till en början väldigt styrd story. Du springer runt som en spårvagn mellan olika platser och det kändes som en orienteringstävling. Saknade helt klart friheten i Skyrim. 

  Behållningen var att spela med en polare. Det funkade jättebra och gjorde spelet mycket bättre. Det blev som en instans i World of Warcraft som pågår genom hela spelet :-) Tyvärr kan man bara vara tre stycken som spelar tillsammans. Det räcker visserligen för vår studiecirkel men det skulle va läckert om man kunde vara fler. Men det handlar väl om spelbalansen. Ett gäng på 10 spelare skulle rensa banorna väldigt fort :-) Blizzard skulle i och för sig kunna höja svårighetsnivån på motståndet...