This course will become read-only in the near future. Tell us at community.p2pu.org if that is a problem.

Funktioner du saknar eller vill ändra på


Här nedan diskuterar vi olika förslag. När vi kommit på något bra går vi till utvecklarna och presenterar våra idéer.

Task Discussion


 • Leo   Dec. 3, 2012, 12:53 p.m.

  Jag saknar någon möjlighet för markering, "fast response", med en like-knapp eller rating.

  Sådan funktion gör webbplatsen mer interaktiv och ger användare en möjlighet till enkel kommunikation motsvarande hos andra populära webbtjänster. En "Rating" (stjärnor) kan användas men blir mer av en bedömning.

  Det kan vara mycket användbart med en sådan funktion om moderatorn kan välja att sortera inlägg eller frågor med flest markeringar och enkelt få överblick över vilka frågor som inte fått den uppmärksamhet som behövs. Underlättar speciellt i kurser med många deltagare.

  Jag brukar göra så själv när jag är i ett forum, ställa en egen fråga och söka upp andra frågor som inte fått något svar och se om jag kan hjälpa till att lösa problemet.

 • Leo   Nov. 20, 2012, 11:38 a.m.

  Ett Twitterflöde för #taggen borde integreras när man klickar på den länken i varje kurs.

 • Leo   Nov. 20, 2012, 11:36 a.m.

  Jag önskar en "responsive" sida. Sker enklast genom att integrera "Bootstrap" ramverket för dynamisk layout. Tipsa gärna utvecklarna om det.
  http://twitter.github.com/bootstrap/

  Önskar att standardbilden för användare byts ut till något mer representativt ex en ödla, stängd bok, ett tomt papper eller liknande.

 • Hocke   Nov. 10, 2012, 7:16 a.m.

  Jag skulle vilja se meddelandet som jag svarar på när jag kommenterar. Utvecklarna känner till problemet och planerar använda en tredjeparts-lösning. Om jag förstått snacket rätt lutar det åt http://disqus.com/