This course will become read-only in the near future. Tell us at community.p2pu.org if that is a problem.

Övningsuppgift


Denna uppgift består av en praktisk övning där du lär en senior om internet.

 • Övningsuppgift, lära seniorer om internet.

  Använd kunskap från tidigare övningar och hjälp en senior att komma igång med internet. Det kan vara någon i familjen, vänner, föreningsmedlem, någon på jobbet eller bara en bekant som behöver komma igång med internet.

  Hittar du ingen senior som behöver hjälp kan du kontakta en lokal förening eller bibliotek och erbjuda din hjälp. Du kan även hjälpa en redan uppkopplad senior med att bli bättre användare av internet.

  Uppgift: Hjälp en senior att komma igång med internet och skriv en sammanfattad rapport över dina erfarenheter. Vidareutbildar du en redan uppkopplad senior kan du reflektera mer om lärande. Ställ frågor till andra deltagare eller lämna en kommentar nedan om du behöver hjälp.

  Inlämning: Lämna in uppgiften med ordet "Rapport" och ditt P2PU-namn i rubriken. Har du en egen öppen blogg eller webbsida kan du skriva om dina erfarenheter där och länka till texten i inlämningen.

   

Mål: Få praktisk erfarenhet av att hjälpa seniorer med internet. Dela erfarenheter som hjälper andra deltagare att utbilda seniorer.
Tid: 6-18h

Task Discussion